5/1/11 – Φίλοι Δανειολήπτες

Eπιτέλους, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αποφάσισε μέσω Δελτίου Τύπου να μπει στην ουσία της ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, αφού για πέντε ολοκληρους μήνες άφησε τις -άσχετες με τα θέματα των Τραπεζών- Καταναλωτικες Οργανώσεις να παραπλανούν λόγω αγνοίας τους δανειολήπτες και να τους δημιουργούν τεράστια σύγχιση για το τι πρέπει να κάνουν, ώστε να προστατέψουν τον εαυτό τους και τις περιουσίες τους.

Ο Σύλλογός μας για 15 χρόνια, προσφέρει τις υπηρεσίες του αποκλειστικά και μόνο στους Δανειολήπτες. Στο διάστημα αυτό έχουμε ρυθμίσει και διευθετήσει δεκάδες χιλιάδες δάνεια. Καταφέραμε να διαγραφούν ολοσχερώς, μεγάλα ποσά οφειλών σε περιπτώσεις όπου συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι, όπως προβλήματα υγείας, ανεργίας κ.ά. Με τις παρεμβάσεις μας στα ΜΜΕ και την συνεχή πίεση στις Τράπεζες και στους Πολιτικούς έχουμε επιτύχει την εφαρμογή Νόμων και Ρυθμίσεων που αποτελούν σήμερα ασπίδα για τους Δανειολήπτες.

Από την άλλη μεριά, όλα αυτά τα χρόνια οι Καταναλωτικές Οργανώσεις –επιδοτούμενες και επιχορηγούμενες από το ελληνικό κράτος- ήταν σταθερά απούσες. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να επισημάνουμε σε όλους τους τόνους ότι η εμπειρία αυτών των –επί παντός επιστητού– Καταναλωτικών Οργανώσεων όχι μόνο δεν επαρκεί για να στηρίξει τους δανειολήπτες, αλλά μπορεί και να αποδειχθεί μοιραία.

Καλούμε τους Δανειολήπτες να επισκεφτούν το Σύλλογό μας. Η Διευθυνσή μας είναι Γλάδστωνος 8,Αθηνα Τ.Κ.10677 και τα τηλέφωνα μας 3302971-4 και 694535114.

Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2011

 Ο Πρόεδρος

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ