Δελτίο Τύπου 31/01/2013

logo enosis

 

 

Ομιλία του Νομικού Σύμβουλου της Ένωσης στην εκδήλωση του «Δικτύου Κοινωνικής Στήριξης» την Παρασκευή 1.2.2012 στην Πάτρα και ίδρυση παραρτήματος της Ένωσης Καταναλωτών και Δανειοληπτών.

 

 

 Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) πραγματοποιείται εκδήλωση του Δικτύου Κοινωνικής Στήριξης με θέμα: “H μάστιγα της υπερχρέωσης. Υπάρχει λύση!”

Στην εκδήλωση μετέχουν: Λούκα Κατσέλη, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ένωση μας εκπροσωπεί ο Μιχάλης Κούβαρης, Νομικός σύμβουλος Ένωσης Καταναλωτών & Δανειοληπτών.

Καλούμε τα μέλη και μη της Ένωσής μας στη Δυτική Ελλάδα να παρευρεθούν μαζικά στην εκδήλωση για να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ομιλητές πάνω στις δυνατότητες διαχείρισης του χρέους των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και της χώρας.

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι εντός της επόμενης βδομάδας θα λειτουργήσουν και τα γραφεία του Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας της Ένωσης Καταναλωτών & Δανειοληπτών στη διεύθυνση Ι. Βλάχου 1 και Δ. Γούναρη, όπου θα μπορούν πλέον να απευθύνονται τα μέλη μας. Η Ένωσή μας με 20 χρόνια ενεργούς παρέμβασης και προάσπισης των δικαιωμάτων των Δανειοληπτών, δυναμώνει την παρουσία της με την εκπροσώπηση στην Δυτική Ελλάδα που σήμερα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ.

Καλούμε τους δανειολήπτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή και να γίνουν συμμέτοχοι στην από κοινού προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για τα δικαιώματα όλων μας.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Θανόπουλος Θεόδωρος