top of page
pexels-jimmy-teoh-951535.jpg

Άρθρο

5.4.20, 21:00

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ – 05/04/2020

Η Ένωση Δανειοληπτών ανταποκρινόμενη στην ανάγκη κάθε Δανειολήπτη για έγκαιρη ενημέρωση, ανακοινώνει τα τηλέφωνα και τους φορείς που μπορείτε να αποταθείτε, με σκοπό να κατοχυρώσετε την αναστολή των δόσεων των δανείων σας.


Για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ισχύουν τα εξής:


 


– Τράπεζα Πειραιώς : οι δανειολήπτες μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο κατάστημα ή εναλλακτικά με το 210 92 94 070, καταθέτοντας τηλεφωνικά το αίτημά τους.  


– Τράπεζα Eurobank Ergasias : οι δανειολήπτες μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο κατάστημα ή εναλλακτικά με το 210 48 47 500, καταθέτοντας τηλεφωνικά το αίτημά τους.  


– Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος : οι δανειολήπτες μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο κατάστημα, ενώ για γενικότερες πληροφορίες, μπορούν να καλούν το 210 48 59 100 (η ισχύουσα διαδικασία δεν έχει οριστικοποιηθεί, αναμένονται ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα).  


– Alpha Bank: οι δανειολήπτες μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο κατάστημα  ενώ για γενικότερες πληροφορίες, μπορούν να καλούν το 210 326 0000 (η ισχύουσα διαδικασία δεν έχει οριστικοποιηθεί, αναμένονται ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα).       


 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητα στοιχεία ταυτοποίησης δανειολήπτη θα είναι ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου. Το αίτημα θα κατατίθεται τηλεφωνικά. 


Αυτή είναι η εικόνα, όπως διαμορφώνεται σήμερα, 5 Απριλίου 2020. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή η εξέλιξη. Η Ένωση Δανειοληπτών είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ανταποκρινόμενη στην αποστολή της με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Έλληνα καταναλωτή.   

bottom of page