Δελτίο Τύπου 05/11/2013 – Νόμιμα Παραρτήματα της Ένωσης Καταναλωτών και Δανειοληπτών

Προσοχή

Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες κλήσεις από δανειολήπτες σχετικά με υποτιθέμενα παραρτήματα της Ένωσης μας, σε διάφορα σημεία τόσο της Αττικής όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας τα οποία χρησιμοποιούν την λέξη «Δανειολήπτες» και έχουν παραπλήσιες επωνυμίες.

Φίλοι Δανειολήπτες σας εφιστούμε την προσοχή να ελέγχετε σε ποιους απευθύνεστε.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ βρίσκεται στην ΑΘΗΝΑ επί της οδού ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ 10 (πλησίον Πλατείας Κάνιγγος), δραστηριοποιείται σαν νόμιμα συσταθέν Σωματείο καταναλωτών (Αρ. Αποφ. 892/1999) από το 1999 ως μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αποκλειστικά αναγνωρισμένο παράρτημα από εμάς είναι αυτό της Δυτικής Ελλάδας, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Δ.Γούναρη και Ι.Βλάχου 1 στην ΠΑΤΡΑ.

Η ΕΝΩΣΗ μας, με Αρ. Απόφασης  39/21.12.2010 ανήκει στο Μητρώο των Αναγνωρισμένων Ενώσεων Καταναλωτών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Στο παρόν μητρώο βρίσκονται όλες οι Αναγνωρισμένες Ενώσεις Καταναλωτών και μπορείτε εύκολα να επιβεβαιώσετε, προτού τις επισκεφθείτε στον ιστότοπο: http://www.efpolis.gr/el/synergasia-koinonikoi-etairoi/83-enoseis-katanaloton.html.

Αποκλειστική ενημέρωση από την Ένωση μας λαμβάνετε από την ιστοσελίδα www.daneioliptes.com , στα κοινωνικά δίκτυα www.facebook.com/daneioliptes και https://twitter.com/daneioliptes αλλά και στα τηλέφωνα 2103302971-4 και  2610-343.563.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Βασαριώτης Ιωάννης