24/6/11 – Κάλεσμα Ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!
 Αθήνα, 16 Ιουνίου 2011
ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε όλους τους φίλους Δανειολήπτες στις 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα, από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ., να προσέλθουν στα νέα μας γραφεία, Γλάδστωνος 5, 6ος όροφος, προκειμένου να ψηφίσουμε, για την ανάδειξη ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.Το νέο Συμβούλιο που θα προκύψει θα πρέπει να παντοδύναμο ώστε να δώσει τις δύσκολες μάχες που απαιτούνται εναντίον των Tραπεζών, των Εισπρακτικών Εταιρειών και του Τειρεσία, καθώς και όποιου προσπαθήσει να μας βλάψει και να πλήξει την προσωπικότητά μας.

– ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ της Α΄Κατοικίας, από όπου και αν προέρχονται [Πιστωτικούς Οργανισμούς και Ιδιώτες].

– NA YΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ οι Τράπεζες και οι Εισπρακτικές Εταιρείες, να μας αποζημιώσουν για τις παράνομες ενοχλήσεις και τις απαράδεκτες συμπεριφορές τους, καθώς και ο Τειρεσίας για την παράνομη καταγραφή στα αρχεία του των Προσωπικών μας Δεδομένων.

Είμαστε πολλοί, ας ενωθούμε για να δώσουμε ένα βροντερό παρόν προς κάθε κατεύθυνση. Πρέπει ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, εμείς, οι ΦΙΛΟΙ και οι ΓΝΩΣΤΟΙ μας!!! Αυτή τη φορά ψηφίζουμε για το δικό μας συμφέρον!!! Ο Σύλλογος και η Ενωση Δανειοληπτών ανήκει σε όλους μας!!!

Από τους Πολιτικούς δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε τίποτα. Μας είπαν ψέματα για μια ακόμα φορά, ότι δήθεν δεν εκπλειστηριάζεται η Α΄Κατοικία. Η αλήθεια είναι ότι για να μην γίνει πλειστηριασμός της Α’ Κατοικίας, πρέπει να πληρώσουμε το 85% της αξίας της!!!

ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Αν συσπειρωθούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ολοι μαζί είμαστε πανίσχυροι [ξεπερνάμε τις 3.850.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις]. Εμείς βγάζουμε Κυβέρνηση και όχι μια χούφτα Τραπεζίτες. Η άποψή μας μπορεί να έχει βροντερή φωνή ακόμα και μέσα στη Βουλή. Μην ξεχνάτε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω!!!
Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ